Home » Бетербієв переміг Бівола та став абсолютним чемпіоном світу з боксу| Бокс

Бетербієв переміг Бівола та став абсолютним чемпіоном світу з боксу| Бокс

by Marko Florentino
0 comment




















Посилання скопійовано

Киргизстанський боксер Дмитро Бівол (23-1, 12 КО) зазнав поразки від представника Канади Артура Бетербієва (21-0, 20 КО) у поєдинку за беззаперечний титул чемпіона світу в напівважкій вазі (до 79,4 кг) за версіями The Ring, WBC, IBF і WBO.

Бій відбувся на “Kingdom Arena” у столиці Саудівської Аравії, Ер-Ріяд та завершився роздільним рішенням суддів 115:113, 116:112, 114:114. Зазначимо, що Бетербієв уперше в кар’єрі пройшов усю дистанцію поєдинку, яка складалася з 12 раундів.

Зазначимо, що обидва боксери раніше представляли Росію, а під час їх представлення не лунав гімн країн, які вони представляють (Канада та Киргизстан).

Вже з першого раунду обидва боксери активно йшли вперед, обмінюючись потужними атаками. Спочатку Біволу вдався потужний лівий боковий, а наприкінці першої 3-хвилинки Бетербієв зумів дістатися до суперника потужною двійкою. Представник Киргизстану використовував свою перевагу в техніці та був активнішим у перших чотирьох раундах.

Ближче до середини двобою канадець, що народився у Росії, почав збільшувати свій тиск на суперника. Бівол частіше відходив до канатів та пропускав потужні джеби. У сьомому раунді почалася “м’ясороубка” і Бетербієв на успішну комбінацію Бівола відповів не менш потужною атакою.

У чемпіонських раундах Бівол лідирував за підрахунками очок від експертів і канадець активніше пішов у атаку, в спробі зрівняти рахунок на записках суддів. Намагався киргизстанський боксер клінчувати суперника, однак Бетербієв не зупинявся та проводив джеби через захист суперника.

Після завершення бою декілька боксерів назвали цей результат “пограбуванням”:

“Бівол переміг! Вау, пограбування, якщо спитаєте мене”, – написав американський боксер Раян Гарсія.

“115-113, 116-112. Бокс такий жахливий”, – відреагував чемпіон WBC у легкій вазі Шакур Стівенсон.





Source link

You may also like

Leave a Comment

NEWS CONEXION puts at your disposal the widest variety of global information with the main media and international information networks that publish all universal events: news, scientific, financial, technological, sports, academic, cultural, artistic, radio TV. In addition, civic citizen journalism, connections for social inclusion, international tourism, agriculture; and beyond what your imagination wants to know

RESIENT

FEATURED

                                                                                                                                                                        2024 Copyright All Right Reserved.  @markoflorentino