Home » Зеленський: Плацдарм нашої присутності на Курщині стає сильнішим

Зеленський: Плацдарм нашої присутності на Курщині стає сильнішим

by Marko Florentino
0 comment



Володимир Зеленський, фото: ОП

Президент Володимир Зеленський повідомив, що операція Збройних сил у Курській області Росії триває так, як і розраховували, а плацдарм ЗСУ у регіоні «стає сильнішим».

Джерело: відеозвернення Зеленського

Пряма мова: «Сьогодні ж генерал Сирський доповідав і щодо продовження нашого руху в Курській області. Операція триває саме так, як ми і розраховували. Хоробрість українців робить великі речі».

Реклама:

Деталі: За його словами, ЗСУ зміцнюють свою позиції. «Плацдарм нашої присутності стає сильнішим. Я хочу подякувати кожному воїну, який це забезпечує: усім солдатам, сержантам і командирам», – зазначив Зеленський.

Також президент подякував кожному підрозділу, який поповнює наш обмінний фонд за рахунок нових російських військових полонених.

«Це важливо. Це наближає звільнення наших військових, наших  цивільних з російського полону. Памʼятаємо про всіх, кого маємо повернути додому», – вказав президент.

Нагадаємо: Згідно із зібраними й проаналізованими даними Інституту вивчення війни (ISW), українські військові продовжили просування в Курській області Росії, зокрема на південний схід від Суджі.





Source link

You may also like

Leave a Comment

NEWS CONEXION puts at your disposal the widest variety of global information with the main media and international information networks that publish all universal events: news, scientific, financial, technological, sports, academic, cultural, artistic, radio TV. In addition, civic citizen journalism, connections for social inclusion, international tourism, agriculture; and beyond what your imagination wants to know

RESIENT

FEATURED

                                                                                                                                                                        2024 Copyright All Right Reserved.  @markoflorentino