Home » Зірковий форвард вийшов на поле вперше за більше ніж рік| Футбол

Зірковий форвард вийшов на поле вперше за більше ніж рік| Футбол

by Marko Florentino
0 comment




















Посилання скопійовано

Зірковий бразильський форвард Неймар вийшов на поле в офіційному матчі вперше за 369 днів. Це сталося у матчі третього туру Ліги чемпіонів Азії між Аль-Айном з ОАЕ та клубом Неймара, Аль-Хілялем із Саудівської Аравії.

32-річний бразильський форвард вийшов на заміну на 77-й хвилині замість Нассера Аль-Давсарі за рахунку 5:3 на користь своєї команди. Матч завершився з рахунком 5:4.

Попереднього разу Неймар з’являвся на полі в офіційному матчі 18 жовтня 2023 року в складі збірної Бразилії у матчу відбору на ЧС-2026 проти Уругваю (поразка 0:2). У тому матчі він зазнав розриву хрестоподібних зв’язок коліна та меніска.

Про те, що Неймар готовий повернутися на поле, повідомлялося вчора, 20 жовтня.





Source link

You may also like

Leave a Comment

NEWS CONEXION puts at your disposal the widest variety of global information with the main media and international information networks that publish all universal events: news, scientific, financial, technological, sports, academic, cultural, artistic, radio TV. In addition, civic citizen journalism, connections for social inclusion, international tourism, agriculture; and beyond what your imagination wants to know

RESIENT

FEATURED

                                                                                                                                                                        2024 Copyright All Right Reserved.  @markoflorentino