Home » Найвищий військовий керівник НАТО прибув до Києва вперше з початку повномасштабної вторгнення

Найвищий військовий керівник НАТО прибув до Києва вперше з початку повномасштабної вторгнення

by Marko Florentino
0 comment



Голова військового комітету НАТО Роб Бауер. Фото wikipedia.org

Найвищий військовий посадовець Альянсу − голова Військового комітету НАТО Роб Бауер прибув з візитом до Києва.

Джерело: «Європейська правда»

Пряма мова Бауера: «Мій візит – перша військова делегація НАТО, яка відвідала Україну після широкомасштабного вторгнення – є свідченням того, що НАТО та Україна ближчі, ніж будь-коли».

Реклама:

Деталі: Бауер виступив на Київському безпековому форумі. Він подякував за можливість особисто відвідати Україну та зустрітися з українським політичним і військовим керівництвом.

Голова Військового комітету НАТО зазначив, що цей візит дозволяє йому висловити «глибоку повагу» до мужності та сили українців, які вони продемонстрували як на полі бою, так і поза ним.

Пряма мова Бауера: «З кожним днем ми стаємо ближчими, більш сумісними. Разом ми робимо все для того, щоб Україна стала членом нашого Альянсу. Прапор Швеції не буде єдиним синьо-жовтим прапором у штаб-квартирі НАТО».

Передісторія:





Source link

You may also like

Leave a Comment

NEWS CONEXION puts at your disposal the widest variety of global information with the main media and international information networks that publish all universal events: news, scientific, financial, technological, sports, academic, cultural, artistic, radio TV. In addition, civic citizen journalism, connections for social inclusion, international tourism, agriculture; and beyond what your imagination wants to know

RESIENT

FEATURED

                                                                                                                                                                        2024 Copyright All Right Reserved.  @markoflorentino