Home » Три чверті поранених військових повертаються у стрій – Міноборони

Три чверті поранених військових повертаються у стрій – Міноборони

by Marko Florentino
0 comment



українські військові, ілюстративне фото Ельдара Сарахмана, УП

У Міноборони заявили, що понад 75% поранених військовослужбовців повертаються в стрій після реабілітації.

Джерело: заступниця міністра оборони Наталія Калмикова на брифінгу на полях першого щорічного міжнародного Конгресу з військової медицини та ментального здоров’я «Воїн: життя, здоров’я, боєздатність», передає Інтерфакс-Україна

Пряма мова: «У нас дуже високий відсоток якісної реабілітації, повернення в стрій. Це відзначають і західні партнери, ті країни, які ніколи не мали такого досвіду, такої війни, як у нас. Це понад 75% поранених. Вони після поранення різного ступеня тяжкості».

Реклама:

Деталі: Заступниця міністра також зазначила, що на сьогодні майже в кожному закладі охорони здоров’я є мультидиспліціональні команди і є реабілітація.

«Як тільки починається лікування, одразу починається реабілітація. Це не те, що відбувається потім. І реабілітація зараз впроваджена в усіх закладах – як у цивільних, так і у військових», – пояснила вона.





Source link

You may also like

Leave a Comment

NEWS CONEXION puts at your disposal the widest variety of global information with the main media and international information networks that publish all universal events: news, scientific, financial, technological, sports, academic, cultural, artistic, radio TV. In addition, civic citizen journalism, connections for social inclusion, international tourism, agriculture; and beyond what your imagination wants to know

RESIENT

FEATURED

                                                                                                                                                                        2024 Copyright All Right Reserved.  @markoflorentino